úterý 30. listopadu 2010

A je do února po koncertech...

Všechny letošní koncerty jsou již odehrané! Zatím jsme ještě nepřinesli info z Opavy, Krnova a Brna, takže...

V opavském MusicBaru JAM jsme zahráli v pondělí 15. listopadu. Byl to poslední koncert naší minišňůrky s Once's. Pondělí s sebou sice přineslo nemnoho lidí, koncert byl přesto moc příjemný - JAM je čím dál tím hezčí. Zvuk byl (díky dvornímu zvukaři Once's Honzovi) super, hrálo se moc příjemně.

Ve čtvrtek nás čekal nelehký úkol - co možná nejkomornější vystoupení v aule krnovského Gymnázia u příležitosti ukončení kampaně Ptej se řeky, poví ti to. Bubeníka Daveho jsme tedy nechali doma (resp. v práci:) a na gympl jsme se vydali pouze s kytarami, cellem a hlasivkami. Že se budeme tak líbit jsme ani nečekali! Byli jsme mile přijati, vystoupení bylo fajn. Komponované odpoledne končilo promítáním kratičkého filmu o řece v Krnově z dílny Luďka Ondrušky (námět, režie, kamera, střih) a našeho kytaristy Honzy Košuliče (hudba, zvuk).

V sobotu 27. listopadu jsme se vydali už podruhé do Brna na Fénix Fest. Ten ani letos nezklamal! Hrálo se v univerzitním klubu Starý Pivovar, příjemném místě s krásným dřevěným stropem:) Opět super zvuk a super lidi - stejně, jako na ročníku minulém. Prozatím platí, že v Brně se nám vždycky hraje moc dobře, už teď se těšíme, až se do jihomoravské metropole zase vrátíme! Fotky z fénixfestu zde: http://gorthaur.ic.cz/2010/fenixfest/index.htm.

Naším dalším koncertem bude až společný večer se Silent Stream of Godless Elegy a Endless v krnovském KMC 25. února 2011. Do té doby budeme dál pracovat na novém materiálu - nahrávání, dokončení klipu atd., abychom se vám v příštím roce mohli představit s novým CD:)

Alchemy & schody ve Starém Pivovaru

Žádné komentáře:

Okomentovat