neděle 1. srpna 2010

Víkendový report

Zdravíme všechny fanoušky a příznivce Alchemy. To, co jsme absolvovali během posledního víkendu, tedy mezi 30. červencem a 1. srpnem, bylo skutečně skoro vražedné:) Vše začalo v pátek v deset hodin dopoledne, kdy jsme se pustili do nahrávání violoncella do nové věci, nesoucí název Nevím. Po několika hodinách snažení nám už zbývají pouze zpěvy, případně všemožné další vychytávky:) Z našeho albrechtického ministudia jsme se během odpoledne přesunuli přes krnovskou zkušebnu do letištního hangáru, kde jsme naší produkcí obveselili členy Krnovského Aeroklubu. Patří jim velký dík za příjemné přivítání, bohaté občerstvení i precizní zajištění pitného režimu. Určitě stojí za zmínku, že ve velikém hangáru se hrálo skutečně výborně – kdyby měly všechny české hudební kluby podobné akustické vlastnosti, byli bychom na koncertech vždy v sedmém nebi! Na tomto koncertě se k nám připojil kameraman Luděk Ondruška se svým drahocenným asistentem Jirkou. Pod Lud'kovou taktovkou momentálně připravujeme klip k výše zmíněnému songu Nevím.

Sobota se celá točila kolem námi pořádaného minifestu Rock na Linhartovském zámku. Kromě zajištění organizační stránky věci a odehrání samotného koncertu jsme v zámeckém prostředí zvládli ještě nafotit novou sadu promofotek (budou brzy) a takřka několik hodin materiálu k připravovanému klipu. Za celou sobotní akci mnohokrát děkuji personálu zámku (v čele s kastelánem Jardou Hrubým), návštěvníkům akce za super atmosféru, a taky kapelám (Apatheia, Chilliguns, Babybox) za naprosto parádní vystoupení. Nesmíme zapomenout taky na tanečnici Andreu, která svým vystoupením zpestřila jinak prázdná místa mezi jednotlivými koncerty.

V neděli jsme veškerou zbylou energii věnovali klipu. Moc nám jí sice nezbylo, ale i přesto jsme udělali pořádný kus práce. Hotovo ještě zdaleka není, takže budeme plynule pokračovat...

Ještě jednou děkujeme všem, kteří nás o víkendu podporovali! Sledujte náš facebook profil, v brzké době budou fotky:)

Rock'n'roll

1 komentář: